TIMIS. Sa te lingi pe degete, nu alta. Festivalul Papricasului si Vinului de la Buzias a atras mii de pofticiosi. Mai ales ca Timisoara se afla la aproximativ 30 de kilometri distanta, timisorenii s-au dus in numar mare sa se infrupte din bucate.
CITESTE SI: Surpriza de la mijlocul saptamanii pe care o aduce vremea la Timisoara. Anuntul meteorologilor
Bucatarii au aprins focurile dis-de-dimineata si au potrivit ceaunele astfel incat papricasul sa ajunga pentru toata lumea. S-a pregatit papricas de vitel, de berbecut, de caprioara, de porc si chiar de iepure. Iar vinul si tuica au curs din plin.
Cei care au mers la Buzias, la cel mai asteptat festival al toamnei, au putut sa guste si alte bunatati gatite pe loc: gratare, mici, purcel la protap, clatite, gogosi, placinte de dovleac, porumb copt sau fiert si multe-multe altele.
Si pentru ca asemenea bucate se „asezoneaza” cu muzica buna, pe scena festivalului au urcat interpreti de muzica populara, indragiti in Banat.