Opinia Timisoarei

Lupi pe strazi, intre case si blocuri. Dau atacul in gospodariile dintr-o localitate din Banat. Oamenii sunt inspaimantati. Video

Mai multi lupi au coborat din padure, pe strazi, in comuna Berzasca din judetul Caras-Severin, si au atacat animalele si pasarile din curtile oamenilor.

CITESTE SI: Ziua in care se inaugura una dintre cele mai frumoase cladiri din Timisoara. A adapostit Bursa de Marfuri si a fost cartier general al trupelor germane in Primul Razboi Mondial. Foto

Seara de seara, animalele salbatice se plimba pe strazi, printre case si blocuri, nestingherite, iar localnicii se tem sa mai iasa in curte. Mai mult, oamenii spun ca sunt copii care pornesc la scoala la 6.30- 7.00 dimineata, cand inca e intuneric afara, iar lupii ar putea sa fie inca pe strazi si sa-i atace.

Au alertat autoritatile, dar li s-a transmis ca nu se poate face nimic din punct de vedere legal. Totusi, recent, Uniunea Europeana a anuntat ca va aproba cote de vanat pentru lupi in zonele care se afla in pericol.

Lupii au coborat la Berzasca si in primavara, iar acum, la inceput de toamna s-au reintors in comuna in cautare de hrana.

Berzasca se afla la doar 30km de orasul Moldova Noua.

Exit mobile version