Opinia Timisoarei

Mai aproape de momentul in care tramvaiele 4 si 8 isi reiau traseele pe bulevardul Stan Vidrighin din Timisoara. Sunt gata si marcajele rutiere. Ce mai e de facut. Video

TIMISOARA. Se fac pregatiri pentru demararea procedurii de receptie pe Calea Stan Vidrighin din Timisoara, dupa modernizare.

CITESTE SI: Haos, avize expirate si lipsuri in documentatia Primariei Timisoara. A fost suspendata licitatia pentru amenajarea a inca 21 de statii de incarcare pentru masinile electrice in cartiere

Zilele acestea se parcurg ultimii pasi birocratici inaintea inspectiilor de specialitate pe bulevard.

Receptia de catre primarie e programata sa inceapa in jurul datei de 15 octombrie, astfel ca, dupa ce vor fi facute verificarile in teren, tramvaiele 4 si 8 se vor putea intoarce pe vechile trasee pana la intersectia de la AEM, mergand pe Stan Vidrighin (fosta Calea Buziasului). Testele realizate nu demult au aratat ca nu sunt probleme.

In aceste zile s-a incheiat trasarea marcajelor rutiere si a demarat operatiunea de plantare de arbori pe toata lungimea arterei.

Iata si ultimele imagini de pe Calea Stan Vidrighin, filmate de la inaltime de cititorul opiniatimisoarei.ro care monitorizeaza proiectele de infrastructura din Timisoara si din judet!

Va reamintim, santierul pentru modernizarea bulevardului Stan Vidrighin a fost deschis in 2022, iar proiectul a inclus și lucrari majore de inlocuire a retelelor subterane, de electricitate, semaforizare, gaze, telecomunicatii. Investitia a fost corelata cu un proiect de inlocuire a retelei magistrale de apa – canal implementat de Aquatim. Valoarea totala a investitiei este de 101.227.978,21 lei (TVA inclus), din care cofinantare europeana de 67.548.089,66 lei (TVA inclus) prin Programul Regional Vest (PRV) 2021-2027.

Exit mobile version