Opinia Timisoarei

Mai multe jucatoare de la Politehnica Timisoara si Banat Girls sunt chemate sub tricolor

TIMISOARA. Reprezentativa feminina a Romaniei va disputa un joc amical in luna iulie, contra Bulgariei, pe stadionul ”Arcul de Triumf” din Bucuresti. Mai multe jucatoare de la Poli au fost convocate, dar si o fotbalista care a fost data afara de la gruparea viola, dar care si-a gasit repede locul la Banat Girls.

CITESTE SI: Sute de elevi din Timisoara si din judet, nemultumiti de notele pe care le-au obtinut la Evaluarea Nationala 

Acest stagiu de pregatire este ultimul dinaintea startului noii competitii dedicate echipelor nationale, UEFA Women’s Nations League. Tricolorele se vor reuni la Centrul National de Fotbal Mogosoaia duminica, 9 iulie, unde se vor pregati pe parcursul intregii saptamani.

Partida amicala cu Bulgaria este programata duminica, 16 iulie, de la ora 19:30, pe stadionul ”Arcul de Triumf”.

De la Politehnica Timisoara face deplasarea in capitala capitanul Teodora Meluta, a treia marcatoare a lui Poli, cu 11 goluri in stagiunea precedenta. Tot din compartimentul defensiv merge la lot si Antonia Bratu, fotbalista cu 5 goluri in campionatul precedent. Atacul va fi reprezentat de Bianca Ienovan, golgeterul formatiei alb-violete, cu 20 de goluri.

De la Banat Girls este convocata Cristina Sucila, jucatoare care in ultimul sezon a evoluat la Poli, pentru care a punctat de 5 ori.

Lotul convocat de selectionerul Cristian Dulca pentru acest stagiu de pregatire:

PORTARI: Camelia Ceasar (AS Roma / Italia), Szidonia Salamon (FK Csikszereda Miercurea Ciuc);

FUNDASI: Teodora Meluta (Politehnica Timisoara), Maria Ficzay (Fortuna Hjorring / Danemarca), Anita Kis (Haladás-Viktoria FC / Ungaria), Brigitta Goder (Ferencvarosi TC / Ungaria), Alexandra Tunoaia (Chievo Verona W / Italia), Erika Gered (Diosgyori VTK / Ungaria), Claudia Bistrian (AS CS Carmen Bucuresti), Cristina Botojel (FC Universitatea Cluj), Antonia Bratu (Politehnica Timisoara)

MIJLOCASI: Giorgiana Vasile (AS CS Carmen Bucuresti), Ioana Bortan (Farul Constanta), Ioana Balaceanu (FC Universitatea Cluj), Ana Vladulescu (Haladás-Viktoria FC / Ungaria), Andrea Herczeg (CS Carmen Bucuresti), Madalina Tatar (Racing Power FC / Portugalia), Stefania Vatafu (RSC Anderlecht / Belgia), Cristina Sucila (ACS Banat Girls)

ATACANTI: Adina Borodi (FC Universitatea Cluj), Carmen Marcu (FC Universitatea Cluj), Mara Bitea (FC Universitatea Cluj), Laura Rus (Farul Constanta), Bianca Ienovan (Politehnica Timisoara)

Drumul spre WEURO 2025 incepe în septembrie, contra Croației!

In urma tragerii la sorti pentru prima editie a Ligii Natiunilor, Romania a fost repartizata in grupa B2, alaturi de Finlanda, Slovacia si Croatia.

Exit mobile version