Opinia Timisoarei

Mama si fiu gasiti morti intr-un apartament din Timisoara. Video

TIMISOARA. Teribila descoperire la Timisoara, intr-un apartament din zona Spitalului Judetean. Un tanar si mama lui au fost gasiti morti in locuinta.

Alarma a fost data marti seara, dupa un apel la 112. O vecina care nu o mai vazuse de mult timp pe femeie si care i-a tot batut la usa a fost cea care a cerut ajutor. Pompierii au spart usa apartamentului si au patruns in casa. In bucataria locuintei au gasit-o pe femeie spanzurata, iar fiul ei zacea fara suflare pe pat.

Din primele informatii, tanarul, in varsta de 24 de ani, ar fi avut probleme de sanatate, si este posibil sa fi murit in somn. Cel mai probabil, mama sa, in varsta de 49 de ani, nu a suportat sa-si piarda fiul si si-ar fi pus capat zilelor. Femeia ar fi fost intr-o depresie, dupa ce, in urma cu doar cateva luni, i-au murit si parintii.

In jurul orei 17:40, politistii Sectiei 2 Timisoara au fost sesizati cu privire la faptul ca intr-un imobil de pe Aleea Sanatatii din Timisoara, au fost gasiti decedati o femeie, in varsta de 49 de ani si fiul acesteia, in varsta de 24 de ani.

Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, stabilind ca cele sesizate se confirma.

Echipajul medical sosit la fata locului nu a identificat urme de violenta pe corpul victimelor, nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului, persoanele fiind transportate la Institutul de Medicina Legala pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Conform procedurii, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Video: George Stefanita

Exit mobile version