Opinia Timisoarei

‘Manita’ reusita de Timisul Sag la Caransebes. Echipa de langa Timisoara e ca si promovata in liga a III-a

TIMIS. Timisul Sag si-a confirmat statutul de favorita si s-a impus fara mari probleme in mansa tur a barajului de promovare in liga a III-a, pe terenul celor de la Magica Balta Caransebes.

CITESTE SI: 32-0, scorul sezonului in Liga a patra. Timisul da echipa cu cel mai bun atac, dar si pe aceea cu cea mai ‘primitoare’ aparare. Foto 

Timisenii au controlat partida de la un capat la celalalt. Deschiderea de scor a venit in minutul 16, dintr-o lovitura de la 11 metri transformata cu siguranta de golgeterul Octavian Draghici. In minutul 33, acelasi fotbalist a facut 2-0, pentru ca pana la pauza Petre Ivanovici sa inscrie si el cu un sut din marginea careului de 16 metri. Astfel, dupa 45 de minute, Sagul rezolvase problema castigatoarei.

La 12 minute de la reluare, Petre Ivanovici a marit avantajul timisean si a facut 4-0. In minutul 72, Sagul a primit din nou o lovitura de la 11 metri. Draghici a fost cel care a executat, insa de aceasta data portarul carasean a ghicit coltul si a respins balonul. Timisul a mai avut ocazia sa inscrie golul 5 dintr-o lovitura libera, dar mingea trimisa de Fagarasanu a lovit bara transversala.

Magica Balta a primit o lovitura de la 11 metri, pe care a trasnformat-o si s-a facut 1-4. Socrul final l-a stabilit Timisul Sag in al doilea minut de prelungire, dupa un corner venit de pe partea stanga, Fagarasanu a trimis in bara, mingea a ajuns la Podina, care a trimis-o in plasa.

S-a incheiat 1-5, iar timisenii sunt cu un pas in liga a III-a. Returul acestei intalniri este programat duminica viitoare, la Sag.

Exit mobile version