Opinia Timisoarei

Maraton pentru o cauza nobila, la Timisoara. Antrenorul de fitness Alex Miu organizeaza un nou eveniment sportiv pentru a ajuta la dotarea unei sectii a Spitalului de Copii Louis Turcanu

TIMISOARA. Timisorenii sunt asteptat sambata in centrul orasului la un eveniment de suflet, unul prin care organizatorii doresc sa ajute la dotarea sectiei de Neuropsihiatrie Infantila de la Spitalul de Copii.

Antrenorul de fitness Alex Miu alaturi de Asociatia Special Medical Care si Primaria Timisoara si consta in 3 curse de alergare pe distantele de 3, 5 si 10 kilometri. Evenimentul are loc intre orele 09:00 si 12:00 si isi propune sa adunesuficiente resurse pentru a crea un al doilea salon de terapie si joaca, destinat copiilor internati in aceasta sectie.

Firmele partenere s-au angajat sa doneze 1 euro pentru fiecare kilometru alergat de participantii la eveniment. Startul se va da din parcarea Modex, din centrul Timisoarei.

Consider ca avem o datorie morala de a-i ajuta pe oamenii aflati în dificultate. Atat timp cat depinde de noi, multe lucruri devin realizabile. In anii trecuti, am organizat numeroase evenimente prin care am incercat sa contribuim la bunastarea societatii, prin miscare. Am sprijinit atat persoane aflate in dificultate, cu diverse probleme fizice sau locomotorii, cat si sportivii de performanta din Timisoara. De data aceasta, ne indreptam atentia catre copiii internati in sectia de Neuropsihiatrie Infantila a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu.

Am gasit oameni cu suflet mare, care conduc firme din domenii precum logistica, transporturi si constructii, si care s-au oferit sa doneze cate 1 euro pentru fiecare kilometru alergat de catre participanti. Ne dorim sa avem un numar cat mai mare de oameni implicati in acest eveniment, pentru ca in felul acesta putem aduce o contributie considerabila la realizarea acestui salon de terapie si recuperare pentru copii. Fiind un maraton caritabil, nu exista premii si nici nu se impune ca participantii sa alerge efectiv. Daca se poate merge, este perfect! Important este sa constientizam ca facem doua lucruri minunate: ajutam si, in acelasi timp, facem sport„, spune Alex Miu.

Inscrierea este gratuita si se poate face online, accesand linkul: https://bit.ly/Maraton-Caritabil-Luis-Turcanu sau la fata locului, daca participantii ajung cu cel putin jumatate de ora inainte de start.

Exit mobile version