Opinia Timisoarei

Marian Iancu, persona non grata in fotbalul romanesc pentru ca a adus prejudicii de imagine sportului cu balonul rotund!

Razboiul continua! Comitetul Executiv al FRF a decis,  cu zece voturi pentru si doua impotriva, solicitarea lui Mircea Sandu de a-l propune pe finantatorul Marian Iancu persona non grata in fotbalul romanesc.

Sandu a motivat solicitarea membrilor Comitetului Executiv prin faptul ca Iancu „a adus prejudicii de imagine Federatiei Romane de Fotbal si fotbalului romanesc prin declaratiile date mass-media de natura a atinge onoarea si reputatia mai multor oficiali”.

Conform FRF, „persona non grata in fotbalul romanesc” reprezinta o persoana neagreata in structurile fotbalului.

„Mentionam ca declaratiile de natura a aduce prejudicii de imagine Federatiei Romane de Fotbal si fotbalului romanesc sunt numeroase, iar sanctiunile disciplinare pronuntate impotriva domnului Marian IANCU nu au avut efectul de a-l determina pe acesta sa inceteze declaratiile jignitoare si calomnioase la adresa oficialilor, arbitrilor si chiar a antrenorilor si jucatorilor”, se arata in solictarea presedintelui FRF, Mircea Sandu, adresata membrilor Comitetului Executiv in acest caz.

Exit mobile version