Opinia Timisoarei

Marriott vine la Timisoara cu brandul Courtyard. Noul hotel, gata in 2029

După succesul recent al Courtyard by Marriott Downtown Cluj-Napoca, Pritax Invest SRL și Marriott International au semnat trei noi acorduri pentru a aduce alte două proprietăți Courtyard by Marriott în România și primul hotel Four Points by Sheraton.

Așteptat să se deschidă în al doilea trimestru al anului 2026, hotelul Courtyard by Marriott Downtown Sibiu situat in centrul orașului Sibiu va oferi 81 de camere și apartamente, 3 săli de conferințe diferite, un restaurant cu vedere panoramică și o zonă SPA.

Noul Courtyard by Marriott din inima Timisoarei va fi pozitionat langa Iulius Town. Desi parte din 2 proiecte separate, noul hotel va creste valoarea intregii zone, aceasta devenind mai atractiva pentru vizitatorii Timisoarei. Programat să se deschidă în 2029 și să ofere 208 camere și apartamente, împreună cu 4 săli de conferințe multifunctionale, contribuind la cresterea atractivitatii intregului oras.

Brandul de servicii selecte Four Points by Sheraton al Marriott Bonvoy își va marca debutul în România în 2027. Proprietatea din Cluj-Napoca este așteptată să se deschidă în al doilea trimestru al anului 2027 și va fi un hotel de marcă cu 109 camere și apartamente, precum și diverse săli de conferințe și un restaurant.

„Suntem încântați să anunțăm o nouă colaborare cu Pritax Invest SRL pentru a aduce trei hoteluri Marriott International în România, reflectând angajamentul nostru față de țară. Suntem la fel de bucuroși să anunțăm debutul mărcii Four Points by Sheraton în România cu o viitoare proprietate în Cluj-Napoca, precum și primele noastre hoteluri în orașele turistice Sibiu și Timișoara. Cu aceste noi extinderi de piata, vom continua să ne extindem ofertele pentru turiști. Acest acord consolidează cererea pe care o vedem pentru mărcile hoteliere internaționale din regiune, precum și dezvoltarea proprietăților Marriott Bonvoy în România…” a declarat Silvija Lovreta, Vicepreședinte Dezvoltare – Europa Centrală și de Sud-Est, Marriott International.

„După o experiență dinamică în Cluj-Napoca în ultimii patru ani, astăzi îmi pun cu mândrie semnătura pe aceste contracte, marcând începutul unui nou capitol extraordinar pentru hotelurile noastre existente din Sibiu și Cluj și noul hotel in Timișoara România. În ceea ce privește proiectul din Timișoara, alături de Marriott International prin brandul Courtyard by Marriott, suntem pregătiți să creăm o experiență de neuitat în care fiecare detaliu reflectă angajamentul nostru față de excelență. Prin proiectare eficientă din punct de vedere energetic, al gestionării responsabilă a deșeurilor și parteneriate locale, ne dorim să ne minimizăm amprenta ecologică. Invităm turiștii să pornească într-o călătorie de ospitalitate excepțională unde imbinam raritatea și extraordinarul. Abia aștept să întâmpin oaspeții la toate hotelurile noastre Marriott din România”, a declarat Dumitru Ghise, proprietarul proiectului.

Până în prezent, portofoliul Marriott International în România cuprinde șase proprietăți în principalele destinații turistice și de afaceri din România: JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sheraton Bucharest, The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, Moxy Bucharest Old Town, Courtyard by Marriott Bucharest și Courtyard by Marriott Cluj-Napoca.

Exit mobile version