Opinia Timisoarei

Martisorul, Ziua Femeii… Cu cat este usurat portofelul unui barbat intre 1 si 8 martie?

Bucurie sau cosmar? Inceputul lunii martie este un bun prilej pentru barbatii care vor sa isi impresioneze iubitele, mamele, soacrele sau bunicile, colegele de serviciu. Dar cu ce pret? Pai…acesta pleaca de la aproximativ 350 de lei. Vezi cum anume!

Cei mai multi barbati sunt de-a dreptul ingroziti de shopping-ul din aceasta perioada si se simt oarecum constransi de aceasta sarbatoare. Totusi, fiecare dintre ei se gandeste ca un martisor sau o floare vor aduce un zambet pe chipurile femeilor din viata lui. Cei care au reusit sa puna niste bani deoparte pentru acest moment, reusesc sa faca fata cu succes. Pentru cei peste care criza s-a abatut mai violent, perioada e o adevarata provocare.

Dupa o raita prin pietele si magazinele din Timisoara, va aratam cam cat de impovarator este inceputul lunii martie pentru un barbat.

Preturile la martisoare sunt de la 50 de bani si pot ajunge pana la 30 de lei.  Cel mai ieftin buchet de flori costa 10 lei iar cel mai scump si extravagant poate ajunge si la 200-300 lei. Daca facem un calcul, un barbat care are de facut cadouri pentru 10 femei (familie si colege), scoate din buzunar aproximativ 350 lei pentru martisoare si flori.

Pentru 8 martie lucrurile se pot complica. Cele mai intalnite cadouri de 8 martie constau in buchete de flori sau plante la ghiveci, obiecte simbolice sau de ce nu, ceasuri si bijuterii scumpe. Fie ca alege sa cumpere un fir de trandafir cu 7 lei, fie ca alege daruri mai sofisticate, sarbatoarea de 8 martie este o noua provocare pentru un barbat.

Daca nu stiti ce cadouri sa faceti va venim in ajutor cu cateva idei care vor surprinde placut orice femeie!

Celebra cina romantica poate fi un cadou perfect pentru o femeie care mai scapa de rutina din bucatarie. Tine cont de preferintele iubitei atunci cand alegi restaurantul si specificul mancarii. Un vin bun si o masa delicioasa sunt ingredientele perfecte pentru o seara de 8 martie. Pretul pentru o astfel de iesire se situeaza in medie intre 150 lei si 300 lei pentru 2 persoane.

O lenjeria intima va bucura orice femeie pentru ca, daca e aleasa cum trebuie, iubita se va simti sexy si va aprecia gestul facut. Pentru un cadou nu foarte scump, dar care cu siguranta va bucura orice femeie, scoateti din buzunar aproximativ 200 lei.
Pentru colegele de la birou, cu bomboanele de ciocolata nu poti da gres. Gustoase si ieftine vor fi pe placul tuturor. O cutie de praline costa cel mult 50 lei.

Un alt cadou pentru colegele de la serviciu sunt ghivecele cu flori. O zambila sau o muscata pot fi un cadou potrivit. Nu costa mai mult de 30 lei si, daca sunt ingrijite corespunzator ii pot bucura sufletul la birou vreme indelungata.

Pentru mamici, cadoul perfect ramane prezenta noastra, asa ca o cina in familie sau o scurta excursie pentru a mai evada din cotidian, poate fi cel mai dragut si impresionant cadou.

Cosmeticele sunt iarasi foarte potrivite pentru mamicile care se vor simti mai tinere si mai frumoase. Preturile variaza mult, dar cu cel putin 100 lei puteti crea un set perfect de cosmetice.

Atentie! De evitat cadourile utile, pentru casa. O femeie vrea sa se simta femeie si nu gospodina cel putin o data pe an, de ziua ei. Alegeti cadouri care sa le faca sa se simta sexy, frumoase si speciale.

Foto: Dariana Dragos

Exit mobile version