Sarbatorile inseamna reuniuni de familie in jurul meselor imbelsugate. Iar potrivit studiilor, la mesele de sarbatoare, se consuma de trei ori mai multe calorii decat la o masa obisnuita. Exces alimentar care de cele mai multe ori creaza disconfort si indigestie.
Iar pentru ca buna dispozitie sa nu fie stricata de astfel de probleme, in perioada sarbatorilor, e importat cat si ce se consuma, mai ales in cazul celor care au tinut post.
Problemele cauzate de o alimentatie variata se pot evita prin limitarea alimentelor bogate in grasimi de origine animala, sosuri, precum si prajiturile preparate cu cantitati mari de ciocolata, cacao si oua.
CITESTE SI: Mergem cu avionul de la Timisoara in Palma de Mallorca. Spre ce alte destinatii de vacanta putem zbura?
In plus, pe langa fiecare preparat traditional, fie drob sau friptura de miel, trebuie sa existe si garnituri de legume, salate si fructe, care sa ajute digestia. Toate preparatele trebuie sa fie proaspete.
Citeste mai mult aici.