Opinia Timisoarei

Masina cazuta in Bega, in Timisoara, la Podul Decebal! O femeie a ramas in apa, blocata in autoturism. FOTO!

TIMISOARA. Accident spectaculos la Timisoara! O masina a plonjat in apele raului Bega nu departe de centrul orasului, in dreptul Parcului Poporului.

Autoturismul, un Matiz, in care se aflau  femeie  de 33 de ani si un barbat de 43 a iesit de pe sosea si a sarit in apa.

Masina venea dinspre centrul orasului, a traversat podul Decebal, iar soferul a virat la dreapta spre strada Pestalozzi din Complexul Studentesc. Nu se stie din ce motive, autoturismul Matiz a derapat, soferita a pierdut controlul volanului, iar masina a luat-o pe spatiul verde de langa sosea si s-a dus direct in Bega.

Dupa ce a incercat disperat sa o scoata pe tanara din autoturism, dar fara succes, barbatul a reusit sa se salveze. Femeia insa a ramas captiva in masina cazuta in canal.

Imediat, barbatul a dat alarma la numarul de urgenta 112 si a cerut ajutorul pompierilor.

Un echipaj de la descarcerare a intervenit cu autospeciale si chingi si a reusit sa o recupereze pe tanara din autoturism, dupa o misiune contra cronometru.

Femeia a ajuns in mainile medicilor de la SMURD. Intrase in soc hipotermic si nu mai avea puls. Doctorii au efectuat mai multe manevre de resuscitare pentru a o readuce la viata.

Atat barbatul, cat si tanara au fost transportati de urgenta cu ambulantele la Spitalul Judetean Timisoara pentru ingrijiri.

Dupa cateva zeci de minute, ajutati de autospeciale, pompierii timisoreni au reusit sa recupereze din apele canalului Bega si Matizul, pe care l-au adus pe mal.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.


Exit mobile version