Opinia Timisoarei

Masina in copac, langa Timisoara. O tanara soferita si 2 copii, raniti

TIMISOARA. Grav accident pe drumul ce leaga comuna Sanandrei de Timisoara, miercuri dimineata. O soferita de 27 de ani a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a iesit de pe sosea si a lovit un copac.

CITESTE SI: Tanara muscata de caini pe pista de biciclete ce leaga Timisoara de Serbia, operata de urgenta: Am avut noroc ca nu m-au muscat de fata sau de vreo artera ca ma scurgeam in 2 minute. Foto

In urma impactului, conducatoarea auto si cei doi copii de 3 si 6 ani pe care ii avea in masina au fost raniti.

O femeie, în vârstă de 27 de ani, a condus un autoturism pe DJ 692 dinspre localitatea Sânandrei înspre Timișoara, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un arbore.

În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime, respectiv conducătoarea auto, în vârstă de 27 de ani, precum și 2 minori, în vârstă de 3 și 6 ani, pasageri în autoturism.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version