Opinia Timisoarei

Masina luata pe sus de calatori, dupa ce a blocat tramvaiul, la Timisoara. Imagini incredibile, filmate in timpul ‘operatiunii’. Video

TIMISOARA. O masina parcata pe marginea drumului, insa in calea tramvaiului, a fost luata pe sus de calatori si trecatori, pentru a elibera liniile. S-a intamplat la Timisoara, unde astfel de situatii au loc foarte des.

CITESTE SI: Prapad. A batut grindina cat pumnul in Banat. Cod Rosu de furtuna. Video

Soferul si-a lasat autoturismul in calea tramvaiului pe strada Gheorghe Doja, intre Piata Maria si Piata Lahovary.

Evenimentul a fost semnalat si de catre Societatea de Transport Public Timisoara, care a anuntat ca, in urma incidentului, mai multe garnituri au fost blocate pe traseu.

Una dintre unitatile liniei 6 stationeaza in apropiere de Piata N.Balcescu, sensul spre Banatim, din cauza unui tert parcat in gabaritul tramvaiului.
Pana la eliberarea caii de rulare, circulatia tramvaielor spre Banatim este blocata„, transmiteau reprezentantii STPT.

Insa, pana ca echipele de interventie sa ajunga la fata locului si sa mute autoturismul, mai multi calatori si trecatori care erau in zona s-au mobilizat, am pus mana pe masina si au mutat-o, astfel incat tramvaiele sa isi poata continua drumul.

Momentul a fost filmat, iar imaginilea ne-au fost trimise la redactie de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

 

Exit mobile version