Opinia Timisoarei

Masina rasturnata dupa un accident. O fetita de 9 ani a fost ranita. Foto

Accident duminica dimineata intre doua dubite in urma caruia soferii au scapat nevatamati, dar o fetita de 9 ani a fost ranita.

CITESTE SI: Accident la Timisoara. Masina a Politiei Locale izbita de un taxi 

Impactul a avut loc pe o strada din Orastie, iar in urma ciocnirii una dintre autoutilitare s-a rasturnat.

La fata locului a ajuns o autospeciala a pompierilor si un SMURD, o ambulanta a SAJ si politistii. Fetita a fost preluata de echipajul medical si dusa la spital pentru investigatii medicale suplimentare.

Un barbat in varsta de 42 de ani, din municipiul Orastie, in timp ce conducea un autoturism pe strada George Cosbuc la intersectia cu strada Andrei Saguna din municipiul Orastie, nu ar fi respectat semnificatia indicatorului OPRIRE si nu a acordat prioritate de trecere unui ansamblu de vehicule condus de catre un barbat in varsta de 38 de ani, din comuna Beriu, intrand in coliziune cu acesta, ulterior rasturnandu-se pe partea stanga a sensului de deplasare, acrosand fatada unui imobil si al unui indicator de circulatie. In urma acestui eveniment rutier a rezultat vatamarea corporala a unei minore in varsta de 9 ani, din municipiul Orastie, aflata in calitate de pasagera a autoturismului condus de catre barbatul in varsta de 42 de ani. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Exit mobile version