Opinia Timisoarei

Masina rasturnata langa Timisoara. Familie cu un copil de 4 ani, incarcerata. Video

TIMISOARA. Grav accident rutier langa Timisoara, la Giarmata, duminica seara.

CITESTE SI: Mobilizare pe cea de-a treia descarcare de pe autostrada catre Timisoara, dupa finalizarea expertizei. Drumul de 10 km trebuie sa fie gata toamna viitoare. Foto

Soferul de 65 de ani al unei masini a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a rasturnat pe marginea drumului.

In masina se mai aflau fiica barbatului si nepotul de 4 ani.

Bunicul, mama si micutul au ramas incarcerati in caroseria zdrobita. Au fost recuperati de pompieri, iar echipajele medicale i-au transportat de urgenta pe cei trei raniti la spital in Timisoara. Mama e in stare grava, doctorii au fost nevoiti sa o intubeze pe ambulanta in drum spre Urgente.

Politistii au inceput o ancheta pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Astăzi, în jurul orei 20:00, am fost sesizați prin apel 112 de un participant la trafic despre faptul că un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile la intrare în localitatea Giarmata.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că un bărbat conducea un autoturism pe drumul DJ 691 dinspre localitatea Pișchia către localitatea Giarmata, iar la intrare în localitatea Giarmata autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, au rezultat 3 victime respectiv o femeie în vârstă de 39 de ani, un minor în vârstă de 4 ani și conducătorul auto de 65 de ani. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version