Opinia Timisoarei

Masini de epoca expuse la Iulius Town si in Piata Unirii, de Noaptea Muzeelor, la Timisoara

TIMISOARA. Zeci de masini clasice vor putea fi admirate in acest final de saptamana la Timisoara, in cadrul a doua evenimente organizate de Retromobil Clubul Roman, filiala Timis.

CITESTE SI: Avem desenele cu skateparkul de 3 milioane de euro pe care primaria vrea sa-l amenajeze la Timisoara. Foto 

Sambata dimineata, de la ora 10.00, pe platoul Emag din cadrul Iulius Town Timisoara, se va desfasura cea de a patra editie a memorialului automobilistic „Timisoara 1930 – Primul Concurs Internațional de Automobile din Banat”, un eveniment dedicat exclusiv autovehiculelor antebelice. In acest an se implinesc 94 de ani de la acea competitie, castigata de principele Nicolae, al doilea fiu al regelui Ferdinand I si al reginei Maria, fratele mai mic al lui Carol al II-lea.

Tot 94 de ani se implinesc si de la primul concurs de eleganta auto din Romania, care a fost organizat dupa acel raliu la Timisoara.

Tot sambata, insa de la ora 20.00, in Piata Unirii se va desfasura o expozitie inedita, Noaptea Muzeelor Retromobil. Acest eveniment este o premiera pentru filiala Timis fiind prima expozitie nocturna a vehiculelor colectionate membrii Retromobil Clubul Roman.

Exit mobile version