Opinia Timisoarei

Masterchef: la prima proba a curs sange, iar la a doua s-au gatit cele mai ciudate mancaruri FOTO si VIDEO

Curatatul pestilor s-a transformat intr-un adevarat masacru pentru concurentii mai putin pregatiti sau, din contra, prea ambitiosi. Cei care au trecut mai departe au recidivat, pregatind mancaruri dubioase.

O multime de concurenti au avut nevoie de interventia medicilor din cauza ca s-au taiat incercand sa curete pestii pregatiti de chefi. Concurentii au avut de curatat crapi vii, pe care apoi sa-i transforme in file de peste.

Nu stiam daca curge sange din peste sau din mana mea!’ a marturisit o concurenta. Vezi aici VIDEO cu proba ‘sangeroasa’.

La cea de-a doua proba, unde au avut de gatit cartofi, unii concurenti au ales cele mai ciudate retete. Spre exemplu, o persoana a incercat combinatia de cartofi cu crema de capsuni, iar altul a facut profiterol din cartofi.

Cea mai ciudata reteta a fost cheesecake-ul de cartofi. In timp ce concurentii gateau de zor, cei trei bucatari s-au adunat la barfa si au inceput sa rada de alegerile multor concurenti, criticand ca  nu s-au gandit la cele mai celebre feluri de mancare cu cartof care sunt si simple de facut.

FOTO cu retetele ciudate din cartofi.

Exit mobile version