Opinia Timisoarei

Meci greu, deplasare lunga. Baschetbalistii Timisoarei joaca in Slovacia

TIMISOARA. Echipa de baschet a Timisoarei joaca marti de la ora 18 in Slovacia, penultimul meci din Grupa D a Alpe Adria Cup. Este o deplasare de peste 500 de kilometri, pe care alb-violetii au facut-o cu autocarul.

CITESTE SI: Centrul de Trafic Management din Timisoara, transformat de administratia Fritz in dispeceratul Politiei Locale, pentru ca agentii sa vada live cine arunca gunoaie pe strada 

SCM OHMA Mozzart Bet Timisoara este liderul Grupei D, cu 4 victorii din 4 partide, in vreme ce Spisski Rytieri are doua succese si o infrangere, o victorie in plus fata de celelalte două componente ale grupei Zabok (Croatia) si Rogaska (Slovenia), care au castigat o singura data.

Accentul il punem in aceasta perioada pe campionat, dar mergem in Slovacia pentru a obtine un rezultat cat mai bun. Ne dorim locul intai in grupa, pentru a evita in sferturile de finala formatia ceha Pardubice, care este una dintre candidatele la castigarea editiei din acest an”, a spus Dragan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timisoara.

In campionatul intern, Spisski este pe locul al treilea (5 victorii, 3 infrangeri), dupa ce sambata a cedat pe teren propriu in fata liderului, Inter Bratislava (87-93). Echipa din Spisska Nova Ves a evoluat in acest meci fara pivotul Michael Fusek (2.23 metri), accidentat la echipa nationala si care este indisponibil.

In tur, la 12 octombrie, echipa viola s-a impus cu 106-72 in fata gruparii slovace, la sala Constantin Jude. Alb-violetii sunt deja calificati in sferturile de finala din Alpe Adria Cup.

Exit mobile version