Opinia Timisoarei

Medalii pe banda rulanta aduse de luptatorii din Timisoara si din judet de la Cupa Romaniei

TIMISOARA. Luptatorii de la cluburile din Timisoara si din judet s-au intors cu medalii de toate culorile de la Cupa Romaniei de lupte libere de la Targu Mures.

CITESTE SI: Trei echipe in minus. Liga a IV-a Timis va avea doar 17 formatii la start in noul sezon 

Matyas Kertesz, sportivul celor de la CSU Universitatea de Vest Timisoara a fost cel care a obtinut cea mai stralucitoare medalie, aur la categoria 57 de kilograme, dupa ce l-a invins cu 6-2 in finala pe rapidistul Constantin Neagu.
Colegul sau Alex Stroe s-a intors cu argintul de la intrecerea de la Targu Mures, la categoria 97 de kilograme, intr-o intrecere in care lugojeanul Razvan Aduculesei a obtinut bronzul.

Si daca am amintit de un sportiv de la Lugoj, acesta nu a fost singurul care a obtinut o medalie. Laurentiu Macavei a luat argintul la 60 de kilograme, iar Bernardo Szilagy s-a intors cu o medalie de bronz din Ardeal. In intrecerea fetelor, lugojeanca Cristina Rusteac a luat bronzul la categoria 63 de kilograme.

Tot in concursul feminin, Andreea Bodea, de la CSM Timisoara, a castigat tot bronzul, dar la categoria 57 de kilograme. Colega ei, Diana Seder, a incheiat intrecerea pe locul 4, la 53 de kilograme.

Exit mobile version