Opinia Timisoarei

Mesaje de adio pentru Violeta Andrei, actrita de la Prima TV care a murit in urma unui accident rutier

Violeta Andrei a pierdut lupta cu viata, dupa ce a fost victima unui accident rutier. Colegii si prietenii sai au transmis mesaje emotionante, atat prin intermediul presei, cat si pe reteaua de socializare Facebook.

Emil Mitrache, fostul coleg al Violetei in serialul de la Prima, a declarat pentru cancan.ro: „Ooo, desprea ea este vorba. Off, Doamne! M-au sunat de la presa si chiar le-am spus ca Violeta Andrei nu a jucat cu noi in serialul „Nimeni nu e perfect”. Acum, insa, imi dau seama ca este vorba despre Violeta, actrita tanara cea care juca rolul Madalinei. Ea era o fata ca oricare de varsta ei. O tipa plina de viata, frumusica sI care umbla cu gasca de tineri de acolo. Sunt socat. Ce sa zic, nebunia tineretii si uite la ce s-a ajuns. Dumnezeu sa o ierte! Pacat de varsta sI talentul ei„.

Iubitul ei, Alex, i-a scris pe pagina ei de Facebook: „O sa te iubesc si o sa imi ramai in suflet toata viata asta cat o sa mai am si eu de trait… sper ca ai ajuns intr-un loc bun si ca o sa ai grija de mine de acolo sus! te iubesc ingeras mic„.

Prin cuvinte nimeni nu si poate explica durerea si ceea ce simt cu adevarat. Condoleante…„, a comentat si o prietena apropiata.

Exit mobile version