Opinia Timisoarei

Messi si Ronaldo dau tot in El Clasico! Real-Barcelona live este urmarit de sute de milioane de telespectatori!

UPDATE: Echipa catalana a invins pe Santiago Bernabeu, scor 3-1. Golurile au fost marcate de Benzem a in minutul 1, respectiv, Sanchez (’30), Marcelo (autogol ’53) si Fabregas (’66).

_________________________________

Poate cel mai astepta meci al sfarsitului de an, Real-Barcelona, aduce fata in fata doua echipe cu pofta de joc si reusite spectaculoase. Meciul se anunta plin de goluri! Vezi echipe probabile!

Daca Real Madrid trece printr-un varf de forma, cu rezultate spectaculoase atat in Primera, cat si in Champions League, Barcelona nu joaca cel mai bun fotbal al sau.

Distanta in clasament este de trei puncte in favoarea Realului, dar echipa catalana are un joc mai mult. Intalnirea Real-Barca se anunta de foc, mai ales ca Guardiola nu-si permite un esec pe Santiago Bernabeu.

Iata echipele probabile!


Real Madrid: Casillas – Diarra, Pepe, Ramos, Marcelo – Khedira, Coentrao – Di Maria, Ozil, C. Ronaldo – Higuain
Barcelona: Valdes – Pique, Puyol, Abidal – Xavi, Mascherano, Fabregas, Iniesta – Sanchez, Messi, Pedro

Statistici

Rivalele din El Clasico au marcat impreuna de la inceputul campionatului si pana in prezent nu mai putin de 96 de goluri. Real Madrid are 49 de goluri, iar Barcelona 47.

Ultima infrangere a Realului pe teren propriu dateaza din 30 aprilie 2011, cand madrilenii s-au inclinat in fata Zaragozei, scor 2-3. Barcelona nu a mai castigat un meci in deplasare din 25 octombrie 2010, cand s-a impus cu 1-0 pe terenul Granadei.

La intalnirea precedenta pe terenul Realului, au marc at atat Messi, cat si Cristiano Ronaldo, ambii jucatori din penalty. Partida s-a incheiat la egalitate, 1-1.

Exit mobile version