Opinia Timisoarei

‘Mi-au pus pistolul la cap’. Greseala de infarct a mascatilor. Au spart usa unei familii cu copil mic pe cand cautau niste hoti. Video

Incident grav la Resita unde politistii de la trupele speciale au gresit adresa si au intrat intr-o casa unde au bagat in sperieti o familie cu un copil de numai 4 ani.

Tatal micutului spune ca, dupa ce mascatii l-au pus pe burta, i-au pus pistolul la cap de fata cu copilul si i-au devastat locuinta, i-au zis ca au gresit adresa si au plecat.

Au venit mascatii peste mine la ora 6:55, mi-au speriat copilul, mi-au terorizat copilul, partea de jos de la usa au rupt-o, usa la dulap, mi-au terorizat copilul, m-au pus pe burta pe mine, nevinovat, uitati, au intrat gramada peste mine in casa! Uitati, au rupt usa, in partea de jos, când au impins de ea, au tras de ea! M-a luat din somn, mi-a speriat copilul, mi-a pus pistolul la cap, mi-au desfacut dulapurile, mi-a rupt o usa la dulap. Cu pusca catre mine, mi-a speriat copilul„, a povestit pe pagina sa de Facebook, barbatul din Resita. El a postat si imagini surprinse de o camera de supraveghere amplasata intr-un hol, la intrarea in casa.

Reprezentantii Politiei Caras Severin au transmis ca actiunea oamenilor legii viza o banda de hoti, iar mascatii aveau de facut perchezitii pentru retinerea unor tineri. O ancheta va stabili cine a gresit in privinta descinderii de la familia care nu avea se pare legatura cu suspectii.

„Cu privire la imaginile de pe o retea de socializare, in care apar mai multi politiști din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Caraș-Severin la adresa unei persoane, Compartimentul Relatii Publice este abilitat sa comunice urmatoarele:

in data de 23 februarie, politiști de la structurile de investigatii criminale din cadrul Inspectoratul de Politie Judetean Caraș-Severin și Politiei Municipiului Reșita au pus in executare 3 mandate de perchezitie domiciliara emise de Judecatoria Reșita, la adresele unor persoane banuite de furt calificat.

in cauza, exista presupunerea rezonabila ca, in luna ianuarie 2024, 3 tineri, cu vârste cuprinse intre 17 și 22 de ani, ar fi sustras bunuri in valoare de 5.000 de lei dintr-un autoturism.

in urma perchezitiilor domiciliare, au fost ridicate o parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase, precum și alte probe și mijloace materiale de proba, persoanele in cauza fiind conduse la audieri.

Cu privire la informatiile postate pe reteaua de socializare, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificari, pentru a se stabili daca acestea se confirma, la finalizarea verificarilor urmând a fi luate masurile legale, ce se impun”, transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Exit mobile version