Opinia Timisoarei

‘Mi-e egal ca a plecat Nicolae Robu de la conducerea PNL Timis!’ De ce a castigat PSD alegerile in Timis explica presedintele Sorin Grindeanu

TIMISOARA. Dupa victoria categorica a PSD in Timisoara si in judet in alegerile parlamentare au urmat analize de tot felul. In tabara pierzatorilor, lucrurile s-au transat dramatic, in cea a invingatorilor se pun la cale strategii pe termen lung si se lucreaza la schimbarile promise.
Despre cum s-a inrosit harta Timisului in 11 decembrie, vorbeste intr-un interviu video acordat opiniatimisoarei.ro Sorin Grindeanu, liderul PSD Timis.

Poate de prea multe ori adversarii nostri politici, inca din 2004, nu au venit cu o oferta concreta cu ceea ce vor sa faca pentru romani, ci au avut un singur scop in toate campaniile, imbracat in diferite forme: sa spuna cat e de rau PSD-ul! Sigur, a mers o vreme, a mers in 2004 la prezidentiale, a mers in 2009 si in 2014… Dar votul asta negativ nu e sanatos. Nu e normal sa-l votezi pe x pentru ca nu vrei sa iasa y. De data aceasta, nu a mai functionat aceasta tactica. Acum s-a votat pozitiv. S-a votat PSD pentru ceea ce am spus noi ca vom face in urmatorii patru ani„, explica presedintele PSD Timis Sorin Grideanu.

Liderul social-democratilor isi aminteste de anul in care PSD lua in Timisoara doar 5% din voturi.

Trendul pe Timisoara a fost crescator in ultimii ani in ceea ce priveste scorul PSD-ului la alegeri. In 1996, cand am intrat eu in PSD, imi aduc acum aminte ca PSD-ul luase atunci pe Timiosoara 5%! Dupa care am inceput sa crestem… si acum am ajuns la un rezultat remarcabil, in jur de 30%, dar, deocamdata, insuficient„, spune prudent Sorin Grindeanu.

In ceea ce priveste scandalul din sanul PNL Timis, unde liderul Nicolae Robu tocmai a demisionat, Sorin Grindeanu crede ca e o urmare fireasca.

In ceea ce priveste PNL-ul, scandal nu e doar la Timis… E si la nivel national… Pe undeva e normal sa se intample asa atunci cand pierzi niste alegeri. Mie imi e egal ca a plecat Nicolae Robu de la conducerea PNL Timis„, spune liderul PSD Timis.

Cat priveste speculatiile facute in presa privind formarea noului guvern, Sorin Grindeanu e transant in privinta preluarii vreunui portofoliu.

Vreau sa fiu foarte clar in subiectul cu plecatul la Bucuresti pe vreo functie in guvern, pe post de ministru. Raspunsul meu e nu. Nu plec pe post de ministru„, a spus liderul PSD Timis.

Detalii despre toate acestea, dar si despre alte subiecte interesante, aflati din interviul VIDEO de mai jos, pe care presedintele PSD Timis Sorin Grindeanu l-a acordat jurnalistului opiniatimisoarei.ro Ciprian Voin!

Exit mobile version