Opinia Timisoarei

Mici, pizza, jumari de peste sau hamsii prajite, dar si muzica buna cu Mircea Vintila la un festival traditional, nu departe de Timisoara

TIMISOARA. Muzica buna si mancare pe toate gusturile la deja traditionalul Festival al Avioanelor – ”Folk la Aeroport” care va avea loc la Buzias. Aceasta este cea de-a opta editie a festivalului.

CITESTE SI: Aparitii incantatoare pe Bega. Tot mai multe nutrii sunt surprinse pe canal, la Timisoara. Video

Evenimentul va avea loc in zilele de 3 si 4 august, in Parcul Central din Buzias, la terasa ”La Aeroport” si este organizat de Primaria Buzias, alaturi de Asociatia Culturala ”Izvorasul” dn oras.

Langa terasa cu 3 avioane si turnul de control va fi amplasata o scena pe care vor sustine recitaluri formatiile CU ASAR, Spring Time Band, Loredana Band – sambata, 3 august, respectiv Vasile Gondoci, Didiana Curea, Cătălin Stepa si legenda muzicii folk romanesti, Mircea Vintila – duminica, 4 august incepand cu ora 18.

Evenimentul, care a devenit deja traditional, se adreseaza iubitorilor de muzica folk si rock.

Pe langa muzica buna, participantii se pot delecta cu deja renumitele preparate de la terasa „La Aeroport”, cum sunt hamsiile, jumarile de pește pizza avion sau traditionalii mici.

Exit mobile version