Opinia Timisoarei

Micii handbalisti de la Politehnica Timisoara, calificati la inca un turneu final

TIMISOARA. Daca echipa de seniori a avut un sezon greu, in care a reusit sa se salveze de la retrogradarea directa, SCM Politehnica Timisoara este reprezentanta bine la turneele finale de handbalistii de la grupele de tineret sau juniori.

CITESTE SI: Eveniment in premiera la Timisoara. Serenade cantate de studentii de la Medicina in curtile spitalelor. Video 

Grupa de juniori 3 a clubului timisorean reusit calificarea la turneul final la aceasta grupa dupa o victorie clara in deplasare. Tinerii alb-violeti s-au impus cu 35-27 pe terenul lui LPS Bihorul Oradea. Odata cu aceasta victorie, baietii pregatit de Dan Morar s-au calificat la turneul final al campionatului national. Banatenii au terminat grupa cu 8 victorii si 2 infrangeri, la doua lungimi de handbalistii de la Academia Minaur Baia Mare si la 3 de Liceul Liviu Rebreanu Turda.

Turneul final se va disputa in perioada 26 – 30 mai, iar locatia urmeaza sa fie stabilita de Federatia Romana de Handbal.

SCM Politehnica Timisoara a fost reprezentanta in acest sezon la turneul final de echipa de tineret, care terminat pe locul 4 in competitie, dupa ce a fost invinsa cu 27-25 de CSM Focsani.

Grupa de juniori I a clubului timisorean a jucat deja turneul final si l-a incheiat pe locul 7. Cea de juniori II va juca si ea pentru medalii, turneul final fiind programat in perioada 2-6 iunie.

Juniorii IV vor incerca sa repete performantele colegilor mai mari, iar in acest final de saptamana va juca turneul semifinal la Timisoara, in sala Constantin Jude.

Exit mobile version