Opinia Timisoarei

‘Minune’ pe strada in Timisoara. Cersetoare ‘vindecata’ miraculos de politistii locali

TIMISOARA. Asezata intr-un scaun cu rotile, o femeie apela la mila publica pe strada Dorobanti din Timisoara. Politistii locali s-au apropiat de ea pentru a o legitima. Imediat ce i-a observat insa, cersetoarea de 63 de ani s-a ridicat brusc in picioare si a incercat sa dispara cu tot cu carucior, semn ca totul era doar un tertip pentru a starni emotie in randul trecatorilor care ar fi putut-o milostivi cu niste bani.

CITESTE SI: 3 santiere pornite. Au demarat lucrarile la calea ferata si pe tronsonul Timisoara – Arad din magistrala CFR care se modernizeaza si pe care trenurile vor circula cu 160 km/h. Video

Un barbat de 31 de ani a fost gasit in fata Catedralei Mitropolitane in timp ce cersea folosindu-se de copilul sau de numai 4 ani pe care il tinea in brate. Politistii locali aveau sa afle ca era venit din judetul Caras Severin. L-au amendat cu 300 de lei, iar apoi l-au incredintat cu tot cu copil Firectiei de Asistenta Sociala Timis.

In Piata Libertatii, agentii au depistat un tanar de 24 de ani, de loc din judetul Ilfov, care agasa trecatorii cerandu-le bani in numele unei asociatii pentru surdo-muti si copii sarmani, care in realitate nu exista.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția cetățenilor să nu le mai dea bani cerșetorilor, mulți dintre aceștia deși sunt apți de muncă, preferă să apeleze la tot felul de tertipuri pentru a obține bani mai ușor, profitând de naivitatea oamenilor care muncesc mult mai mult pentru banii pe care îi dau acestora„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version