Opinia Timisoarei

Misiune imposibila. Handbalistii de la Poli infrunta campioana Dinamo

TIMISOARA. Dupa victoria muncita din prima etapa in fata Focsaniului, handbalistii de la Politehnica Timisoara au un advesar mult mai dificil in prima deplasare din liga Zimbrilor.

CITESTE SI: Ultimele amicale inainte de startul sezonului. Baschetbalistii Timisoarei joaca la un turneu in Ungaria 

Ambele echipe au castigat in prima etapa, insa timisorenii au incasat mai putine goluri decat rivalii din capitala, 20, fata de cele 26 luate de alb-rosii la Constanta.

Statistica insa nu este deloc de partea formatiei alb-violete. In ultimele 5 intalniri cu gruparea campioana, Politehnica a fost invinsa de fiecare data. In ultima dintre aceste partide, alb-violetii au suferit si cel mai sever esec, la 21 de goluri diferenta. A fost 40-19 la sfarsitul lunii februarie a acestui an in sala Dinamo.

Dinamo a inceput stagiunea cu o victorie la 8 goluri diferenta pe terenul echipei din Constanta, reusind sa inscrie 34 de goluri, cu doua mai putine decat liderul din runda de deschidere, Potaissa Turda.

Pentru formatia gazda, duelul cu Poli va fi si ultima repetitie inaintea debutului in EHF Champions League impotriva celor de la Fredericia HK.

Duelul dintre Dinamo si Politehnica este programat vineri, de la ora 18 si deschide etapa a II-a a Ligii Zimbrilor.

Exit mobile version