Opinia Timisoarei

Mizerie, mucegai si muste, gasite de inspectorii de la Protectia Consumatorului intr-un restaurant din Timisoara. A fost inchis temporar. Foto

TIMISOARA. Descindere a inspectorilor OPC la unul dintre restaurantele Marele Zid Chinezesc din Timisoara, dupa o sesizare primita de la un timisorean.

CITESTE SI: Accident intre un microbuz si un BMW in apropiere de Timisoara. Oameni raniti, unul a fost preluat de elicopterul SMURD. Video 

Comisarii au verificat locatia de pe Calea Martirilor, unde au gasit mai multe nereguli, printre care produse fara elemente de identificare, mizerie si urme de grasime in bucatarie, dar si insecte.

SC Bun-Vast SRL-Restaurant Marele zid chinezezesc(Timisoara,Calea Martirilor), controlul s-a desfasurat in vederea cercetarii unei reclamatii. La extinderea controlului s-au constatat urmatoarele: in blocul alimentar au fost identificate materii prime lipsite in totalitate de elemente de identificare/ caracterizare necesare stabilirii conformitatii acestora, stare termica modificata. Intreg spatiul era neigienizat corespunzator, fiind prezent mucegaiul, mizeria si urme intarite de grasime, precum si insecte vii„, a transmis Mihai Alin Gubandru, comisar sef adjunct CJPC Timis.

Inspectorii au aplicat amenzi, dar au dispus si inchiderea restaurantului.

Au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale, respectiv o amenda in cuantum de 7000 lei si 1 avertisment.
Au fost dispuse urmatoarele masuri complementare:
-Oprirea temporara de prestari servicii pana la remediere
-Oprirea definitiva de la comercializare si retragerea de la consumul uman al produselor„, a completat Mihai Alin Gubandru, comisar sef adjunct CJPC Timis.

 

Exit mobile version