Opinia Timisoarei

Mobilizare de forte in Gara de Nord din Timisoara. A sosit trenul cu muncitori din Austria. Unde vor fi dusi in carantina. Foto si video

TIMISOARA. Un al doilea tren special a fost trimis de autoritatile din Austria la Timisoara pentru a prelua romani care au contracte de munca in aceasta tara. Cu acelasi tren au sosit si 41 de muncitori care si-au incheiat tura de serviciu si care vor intra in carantina.

CITESTE SI: Momentul in care 30.000 de euro sunt pierduti intr-un magazin din Timisoara. Au fost ‘revendicati’ din mai multe parti. Cine a sunat la Politie. Video 

Miercuri dimineata, in jurul orei 10.30 a ajuns in statia Timisoara Nord trenul de la Viena care a adus lucratori din Timis, Arad si Caras-Severin. O parte dintre ei, de loc din Arad, au coborat la Curtici.

Inspectorii DSP le-au verificat tuturor temperatura, iar cei de la ITM actele.

Muncitorii din Timis vor merge 2 saptamani in carantina la Buzias, iar ceilalti in zonele de resedinta. Acestia au fost preluati cu autobuze.

In aceasta seara, garnitura va face cale-ntoarsa spre Viena si va duce alti 104 muncitori romani care au contracte de munca in Austria.

Va reamintim, duminica seara, 74 de ingrijitori de batrani din 18 judete ale tarii, au plecat cu trenul spre Austria, tot din Gara Timisoara Nord.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version