Opinia Timisoarei

Moda traditionala se intalneste cu modernismul la Timisoara Fashion Week, in Iulius Town

TIMISOARA. La Iulius Town, urmează două zile pline de stil şi strălucire, unde peste 30 de designeri români şi străini își vor prezenta colecțiile vestimentare. Cea de-a IX-a ediție a Timișoara Fashion Week are loc miercuri şi joi, iar peste 40 de modele vor defila pe catwalk-ul din Atrium. Tematica evenimentului este despre cultura și portul național românesc și dorește să împletească moda tradițională cu modernismul.

Unul dintre cele mai importate evenimente de fashion din vestul României are loc în Iulius Town, miercuri și joiîncepând cu ora 19.00, în zona AtriumTimișoara Fashion Week, organizat de Rodica Costea, promite o ediție specială, cu peste 40 de modele din întreaga țară și colecții spectaculoase ale unor designeri consacrați. Mai mult, vor fi prezentate și colecțiile a patru tineri italieni studenţi la una dintre cele mai prestigioase facultăți de profil, Istituto Marangoni: Fashion, Art and Design Courses din Milano. În cadrul evenimentului va fi prezentată și o colecție de costume luxury, realizate din materiale prețioase, a brandului spaniol de renume „Felix Ramiro”.

Evenimentul se află la cea de-a a IX-a ediție, iar anul acesta ia românească va fi vedeta deoarece tema Timișoara Fashion Week împletește cultura și portul tradițional, sub motto-ul „Eleganța Tradițională”.

Timișoara Fashion Week va fi prezentată de Cosmina Păsărin, iar printre invitații speciali se numără Iulia Albu, Vlăduța Lupău, Olguța Berbec și Culiță Sterp. Ca în fiecare an, în cadrul evenimentul vor fi premiaţi studenți de la Facultatea de Arte din Timișoara și București.

Exit mobile version