Opinia Timisoarei

Momentul in care se conecteaza Centura Sud cu Centura Nord Timisoara. Unde se inchide traficul pentru lucrari. Video

TIMISOARA. Anunt important pentru soferi de la DRDP Timisoara. De sambata, 10 august, se inchide traficul pe breteaua de urcare de pe DN6 pe Centura Nord Timisoara catre Aeroport, dar si pe cea de coborare catre Remetea Mare in directia Lugoj. In urmatoarea perioada vor avea loc lucrari pentru realizarea conexiunii dintre cele doua sosele de centura. Nu se stie cat anume vor dura.

CITESTE SI: Atac sangeros intr-o sala de fitness din Timisoara. Cunoscut luptator de kickboxing injunghiat, dupa mai multe mistouri pe Tiktok. Video

Reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara explica in ce fel va fi redirectionat traficul rutier in perioada urmatoare.

Pentru continuarea lucrărilor la conexiunea centurii Timișoara Nord cu centura Timișoara Sud, începând de sâmbătă, 10 august, se închide traficul pe breteaua de urcare de pe DN 6 pe centura Timișoara Nord pe relația Timișoara/Aeroport, respectiv pe breteaua de coborâre de pe centura existentă spre Remetea Mare/Lugoj.

➡️ Pe centura Timișoara Nord, pe direcția de deplasare dinspre Arad/Aeroport Timișoara spre Lugoj/București, circulația rutieră va fi deviată prin sensul giratoriu situat pe DN 6, str. Aeroport – DN 6 – Lugoj.

➡️ Pe relația Timișoara DN 6 – Aeroport/Arad, traficul va fi deviat prin sensul giratoriu de pe str. Aeroport.

🆗 Pe relația Lugoj – Aeroport/Arad, traficul se va desfășura normal„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

In acest rastimp, pe santierul Centurii de Sud Timisoara se lucreaza la cele trei poduri de pe traseu care trebuie finalizate.

Iata ultimele imagini filmate de la inaltime pe soseaua de centura, oferite de cititorul fidel opiniatimisoarei.ro, care monitorizeaza obiectivele de infrastructura din Timis.

 

Exit mobile version