Opinia Timisoarei

Monica Barladeanu a fost aleasa cea mai sexy moldoveanca

Cele mai frumoase femei din Romania vin din Moldova? Cea mai sexy moldoveanca dintre toate a fost desemnata Monica Barladeanu. Foarte multe femei din showbizul romanesc provin din Moldova.

Se spune ca moldovencele sunt unele dintre cele mai frumoase femei, iar daca ne uitam in showbiz-ul autohton, care a fost invadat de frumusetile din Moldova, nu putem spune ca nu este adevarat.

Printre cele mai cunoscute frumuseti din Moldova, devenite celebre in Romania sau peste hotare, se numara Monica Barladeanu, Mihaela Radulescu, Andreea Marin, Laura Cosoi, Simona Gherghe, Adelina Chivu, Monica Columbeanu si Iulia Vantur.

Toate au aparut pe sticla, pe copertile revistelor si sunt considerate un model de multe tinere, insa care este cea mai sexy? Ei bine, potrivit unui sondaj realizat de vdtonline.ro, actrita Monica Barladeanu a fost desemnata cea mai frumoasa moldoveanca, dupa ce a obtinut 23,79% din voturile participantilor la sondaj.

Locul doi a fost ocupat de Catrinel Menghia, cu 22,17 %, podiumul fiind completat de Mihaela Radulescu, care a primit  9,22 % din voturi.

Exit mobile version