Opinia Timisoarei

Monica Davidescu vrea sa dea in judecata producatorii de la Dansez pentru Tine, dupa ce s-a accidentat in timpul show-ului?

Monicai Davidescu i-a ajuns cutitul la os, si la propriu, si la figurat, si pare decisa sa dea PRO TV-ul in judecata. Actrita e suparata ca producatorii emisiunii “Dansez pentru tine” nu s-au mai interesat de ea dupa ce s-a accidentat grav la genunchi in timpul repetitiilor.

Monica Davidescu si partenerul ei de dans, George Boghian, s-au mai vazut in platoul emisiunii “Dansez pentru tine” doar o data, dupa accidentarea actritei, noteaza libertatea.ro.

Monica Davidescu a suferit un grav accident, in urma cu aproape trei luni, in timpul repetitiilor la “Dansez pentru tine” (PRO TV). Dupa ce, in decembrie, s-a operat la genunchi, actrita a primit o alta veste dureroasa: perioada de recuperare va dura luni bune.

Surse din anturajul acesteia sustin ca actrita e foarte mahnita de faptul ca, de cand a fost internata, nimeni din partea emisiunii de la PRO TV nu s-a interesat de soarta ei. Aceleasi surse au declarat pentru Libertatea ca actrita e hotarata sa isi faca dreptate pe cale legala si ca deja a batut la usa unui avocat. Acestuia i-a dat la studiat contractul sau cu producatorii emisiunii “Dansez pentru tine”, in speranta ca va gasi o portita prin care va putea sa le ceara socoteala celor de la PRO TV.

Contactata, Monica Davidescu nu a dorit sa ofere mai multe detalii: “Tot ce va pot spune in acest moment este ca nu doresc sa creez un scandal din ceva ce nu exista”.

Exit mobile version