Opinia Timisoarei

Monica Tatoiu s-a certat cu Serghei Mizil: „Sunteti obraznic, dar va iert, pentru ca nu ati fost la scoala!”

Monica Tatoiu i-a replicat lui Serghei Mizil intr-un moment in care acesta a trecut la insulte dupa ce femeia de afaceri a comentat idila Oana Niculescu-Mizil – Marian Vanghelie.

Scandal la emisiunea „Happy Hour”! Deranjat ca femeia de afaceri i-a cerut primarului Sectorului 5, al Capitalei, Marian Vanghelie, sa declare public de unde a avut 120.000 de euro sa-si duca iubita in vacanta, in inima Alpilor francezi, unchiul Oanei Mizil a luat foc.

De ce va intereseaza? Trebuie sa va dea explicatii dumneavoastra, ce sunteti contabilul lui?Uite , i-am dat eu banii, na! (…) Daca am o functie publica, nu mai am voie sa ma ard?„, i-a strigat Serghei Mizil Monicai Tatoiu.

Dupa ce unchiul Oanei Mizil s-a maimutarit minute bune in direct, spunand verzi si uscate, Monica Tatoiu a ripostat.

Sunteti lispit de educatie, dar va iert, pentru ca ne despart doua lumi diferite. Sunteti obraznic, insa v-am spus, trec cu vederea, pentru ca nu ati fost la scoala„, i-a spus femeia de afaceri lui Serghei Mizil.

Cearta dintre cei doi a izbucnit, dupa ce Monica Tatoiu a spus ca Marian Vanghelie si Oana Mizil, nepoata lui Serghei Mizil, sunt lipsiti de moralitate si i-a cerut primarului sa explice de unde a avut zeci de mii de euro sa-si duca iubita in vacanta.

Exit mobile version