Opinia Timisoarei

Mormane de gunoaie gasite de politistii locali la Timisoara si Urseni. Amenzi de 80.000 de lei. Foto

TIMISOARA. Platforma pe care odinioara functiona una dintre cele mai mari fabrici din Timisoara a ajuns un loc plin de mormane de moloz.

Politistii locali au facut un control in zona fabricii Guban, unde s-au lovit de imagini de cosmar. Saci de gunoaie, moloz, bureti sau anvelope, toate zac abandonate pe terenul ce apartine acum unei firme din capitala. Mizerie crunta si in cladirile care mai sunt in picioare pe acea proprietate.

Agentii au aplicat societatii din Bucuresti o amenda de 40.000 de lei.

Tot cu 40.000 de lei a fost amendata si o firma din Caransebes, care detine un teren de 48.000 mp pe Calea Urseni. Aici au fost gasite deseuri din constructii si amenajari interioare.

Politistii locali au avertizat firmele ca au la dispozitie 10 zile pentru salubrizare si predarea deseurilor catre o companie autorizata.

De la inceputul acestui an, politistii locali au aplicat un numar de 227 sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 460.000 lei celor care nu au respectat legislatia referitoare la abandonarea de deseuri si protectia mediului. Actiunile de verificare a acestor aspecte vor continua si in perioada urmatoare„, au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version