Opinia Timisoarei

Motociclist de 24 de ani ranit dupa ce s-a ‘infipt’ intr-o dubita, langa Timisoara

TIMISOARA. Accident de circulatie in apropiere de Timisoara, sambata dupa-amiaza. Un motociclist a ajuns la spital dupa ce s-a izbit de o dubita.

CITESTE SI: Bataie in familie terminata cu raniti, mobila zdrobita cu toporul si cauciucuri taiate la masina, in Timis 

Accidentul a avut loc pe strada principala din Utvin. Tanarul motociclist, in varsta de 24, de ani venea de la Sanmnihaiu Roman spre Timisoara, nu a pastrat distanta regulamentara si s-a infipt in autoutilitara care mergea in fata lui.

In urma impactului, motociclistul s-a prabusit pe asfalt si a fost ranit.

La fata locului au ajuns un echipaj SMURD, care l-a preluat pe tanar, dar si politistii.

Un barbat in varsta de 24 de ani a condus o motocicleta pe strada Principala din localitatea Utvin, judetul Timis, dinspre localitatea Sanmihaiu Roman spre municipiul Timisoara, iar la un moment dat a intrat în coliziune fata-spate cu o autoutilitara condusa de un barbat în varsta de 30 de ani, care circula regulamentar in fata sa. In urma impactului a rezultat ranirea conducatorului motocicletetei, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi barbati au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. In cauza, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis..

Exit mobile version