Opinia Timisoarei

Motociclisti care terorizeaza orasul ambaland motoarele, prinsi de politisti pe strazile din Timisoara. Unul dintre teribilisti nici macar nu avea permis. Foto

TIMISOARA. Razie in trafic a politistilor la Timisoara pentru a-i prinde pe motociclistii care merg cu viteza sau ambaleaza motoarele pe strazile din oras.

CITESTE SI: Uniforme, insigne, livrete militare sau diplome, la Muzeul National al Banatului din Timisoara. Pagini din istoria Jandarmeriei Romane in Bastionul Theresia. Foto 

Politistii de la Rutiera, sprijiniti de colegi de la Sectia 1 si Sectia 5 Timisoara, si ajutati si de politistii locali, au tras pe dreapta 71 de motociclete, insa au fost oprite si 101 autoturisme si au fost legitimati 253 de oameni. Oamenii legii au actionat timp de 8 ore in zonele Popa Sapca, Piata Consiliul Europei, Strada Alexandru Ioan Cuza, Bulevardul Antenei, Calea Sever Bocu, strada Aristide Demetriade.

Un tanar de 35 de ani a fost tras pe dreapta de oamenii legii, pe strada Popa Sapca, iar in urma verificarilor politistii au aflat ca individul nu are permis de conducere pentru a conduce o motocicleta. Barbatul s-a ales cu dosar penal.

Pe durata intregii actiuni, au fost aplicate 31 de amenzi, 19 dintre ele fiind date soferilor, in timp ce 12 le-au primit motociclistii care au depasit limitele de viteza sau au ambalat prea tare motoarele.

De asemenea, politistii au si retras un certificat de inmatriculare.

Acest gen de actiuni vor continua si in zilele care urmeaza.

Exit mobile version