Opinia Timisoarei

Muncitor pe santierul de la Centura Sud Timisoara lovit de o camioneta. A fost luat cu salvarea in stare grava. Video

TIMISOARA. Accident in zona santierului de pe Centura Sud Timisoara. Un muncitor care traversa drumul la intrarea in Mosnita a fost izbit de o autoutilitara.

Camioneta l-a lovit cu oglinda in cap, iar omul s-a prabusit imediat la pamant.

CITESTE SI: Industria Ospitalitatii din Timisoara, revoltata. Cum a ratat Timisul sansa de a fi Regiune Gastronomica Europeana in 2026 din cauza balbaielilor de la Consiliul Judetean

Un echipaj SMURD a intervenit rapid in zona accidentului, l-a preluat pe muncitor si l-a transportat de urgenta la spital in Timisoara, in stare grava.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a condus o autoutilitară pe Calea Buziașului dinspre Timișoara înspre Moșnița Nouă, iar la un moment dat a acroșat cu oglinda dreaptă un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care se afla pe marginea drumului public.

În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul, în vârstă de 58 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

Exit mobile version