Opinia Timisoarei

Mut de beat si fara permis, a iesit cu tractorul la camp, in apropiere de Timisoara

TIMISOARA. Un tanar iresponsabil a fost prins rupt de beat la volanului unui tractor, in timp ce se intorcea de la muncile agricole.

CITESTE SI: Video. Femei lovite cu palmele si cu picioarele de un patron pentru ca au indraznit sa-i ofere capsuni unui muncitor nepalez. Scene teribile la o firma din Timis 

Barbatul a fost tras pe dreapta de agentii de la Rutiera in localitatea Urseni. Cum mirosea a alcool, oamenii legii l-au pus sa sufle in aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,34 mg/l alcool pur in aerul expirat. Mai mult, in urma controlului facut in baza de date, politistii au aflat si ca tractoristul nu are permis nici pentru a conduce acel utilaj, dar nici pentru vreo alta categorie de autovehicule.

In timpul controalelor din weekend, politistii l-au mai oprit pe un alt conducator auto la Sanandrei. Soferul in varsta de 38 de ani a fost verificat cu drugtestul si a picat proba.

Ambii soferi s-au ales cu dosare penale pentru infractiunile savarsite.

In timpul controalelor efectuate in trafic la finalul saptamanii trecute, politistii au legitimat 731 de persooane si au verificat 483 de masini. Agentii au dat 108 amenzi, cu o valoare totala de 37.940 de lei, au lasat 2 soferi fara permise de conducere si au retras 7 certificate de inmatriculare.

Exit mobile version