Opinia Timisoarei

Nenorocirile nu se mai opresc. Dupa cutremure, turcii au parte de inundatii. Oameni morti sau disparuti. Video

Inundatii devastatoare in sud-estul Turciei, la mai bine de o luna de la seismul care a ucis zeci de mii de oameni.

CITESTE SI: Si-a injunghiat sotia in casa, de fata cu copiii, acum isi asteapta pedeapsa la Timisoara 

Cel putin 13 persoane au murit si alte 10 sunt date disparute, a anuntat miercuri postul public de televiziune din aceasta tara.

Patru persoane au murit în provincia sanliurfa, de-a lungul granitei cu Siria, iar o alta, în provincia Adiyaman, la aproximativ 110 kilometri spre nord, scrie digi24.ro.

Patru dintre cetatenii nostri au murit, iar eforturile de salvare sunt în curs de desfasurare, inclusiv în zonele rurale„, a declarat guvernatorul din sanliurfa, Salih Ayhan, pentru postul public de televiziune TRT Haber, scrie DPA, potrivit Agerpres.

Autoritatile „se tem ca numarul mortilor ar putea creste”, a adaugat guvernatorul Ayha, invocand precipitatii „extraordinare”.

In districtul Tut din provincia Adiyaman, viitura a maturat o casa din containere care adapostea o familie, omorand o persoana, a declarat reporterilor ministrul de Interne Suleyman Soylu din Adiyaman.

El a avertizat localnicii sa stea departe de albia raurilor. Patru persoane aflate in casa din containere sunt date disparute

Exit mobile version