Opinia Timisoarei

Nesimtitii au aruncat, magazinul a fost sanctionat. Supermarket amendat de politistii locali pentru mizeria gasita in parcare, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Doze de bere, pet-uri de apa, resturi din constructii si iarba netaiata, toate au fost gasite de politistii locali in parcarea unui supermarket Profi, la Timisoara.

CITESTE SI: ‘I-am dat ca-mi place’. Raspunsul obraznic oferit politistilor de catre un tanar care si-a lovit BMW-ul pe cand facea drifturi ziua in amiaza mare in plin centru la Timisoara

Agentii au descoperit deseurile in parcarea magazinului de pe strada Ovidiu Balea, toate fiind aruncate in apropierea unui gard de tabla, in spatele masinilor parcate.

Supermarketul a fost amendat cu 1500 de lei pentru ca nu a intretinut curatenia in zona in care clientii isi lasa masinile.

Nu a fost singura amenda aplicata pentru acest gen de nereguli. Saptamana trecuta o sanctiune de 2000 de lei a fost aplicata la Autogara Autotim.

De la inceputul anului au mai fost amendate tot pentru ca nu au facut curatenie sau nu au intretinut-o firme din zonele Eugeniu de Savoya, Piata Victoriei, Ardealul, Drubeta, Alba Iulia, Badea Cartan sau Bulevardul Eroilor de la Tisa.

Exit mobile version