Opinia Timisoarei

Nici nu se mai ascund. Drogati prinsi de politisti intr-o statie de vaporas, la Timisoara

TIMISOARA. Doi tineri care aveau asupra lor substante interzise au fost prinsi de politistii locali cu ajutorul timisorenilor.

CITESTE SI: 3 tineri raniti, dupa ce un sofer de 19 ani s-a infipt cu masina intr-un cap de pod. Foto 

Oameni cu spirit civic i-au vazut pe cei doi in statia de vaporetto Constantin Brancoveanu, aflata in zona Dambovita, si i-au alertat pe politistii locali aflati in patrulare. Agentii au mers in locul indicat, unde i-au gasit pe tineri, care au devenit agitati.

Oamenii legii au vrut sa ii legitimeze, insa unul dintre acestia a refuzat sa prezinte actele. In urma controlului, agentii au gasit asupra lor mai multe tigarete golite de tutun, doua pachete de tigari si fragmente vegetale, invelite in staniol.

Tinerii, in varsta de 32, respectiv 35 de ani, au fost dusi la sediul Politiei Locale.

A fost intocmita documentația in vederea transmiterii cazului catre politistii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalitații Organizate Timisoara pentru continuarea cercetarilor conform legislatiei privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri„, au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Acesta nu este singurul caz de acest gen constatat in zona respectiva. La mijlocul acestei luni un alt tanar fiind depistat in acelasi loc cu stupefiante asupra sa.

Exit mobile version