Opinia Timisoarei

Nicolae Robu are cel mai ambitios proiect pentru Timisoara din ultimii 30 de ani (P)

Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, are cel mai ambițios proiect de guvernare locală pentru Timișoara din ultimii 30 de ani. Programul de guvernare locală competentă și eficientă pentru Timișoara al lui Nicolae Robu cuprinde proiecte ample de dezvoltare pentru infrastructură, sănătate, educație, cultură, sport și tineret.

„Este cel mai ambițios și cuprinzător plan pe care Timișoara l-a avut în ultimii treizeci de ani. Timișoara trebuie să își recapete statutul de altădată și trebuie să redevină orașul de frunte al României”, a spus Nicolae Robu, care candidează la Primăria Timișoarei din partea Alianței PSD-PNL. Prioritățile lui Nicolae Robu pentru Timișoara sunt: modernizarea infrastructurii rutiere, refacerea clădirilor spitalelor municipalității și dotarea acestora cu echipamente moderne, construirea de creșe în cartiere și revitalizarea vieții culturale.

„Voi finaliza, în regim de urgență, noua clădire a Spitalului de Copii, noul corp de clădire al Clinicii ORL și noua Maternitate a Spitalului Municipal. Voi construi în Timișoara un centru de îngrijiri paliative. Pe lângă acestea și multe alte proiecte noi, vom începe restaurarea clădirilor găzduitoare de clinici ale spitalelor municipalității”, a precizat Nicolae Robu, referitor la proiectele pe care le are pe sănătate.

În ceea ce privește domeniul educației, Nicolae Robu a menționat câteva dintre proiecte: „Ca primar al Timișoarei, am în plan finalizarea clădirilor de la mai multe instituții de învățământ din oraș, printre care: Școala Generală 30, Liceul Waldorf și Școala Generală 13. De asemenea, mi-am propus și voi realiza acest proiect important pe educație – voi construi, cu fonduri europene, Campusul Regional de Învățământ Dual. Îmi doresc ca tinerii Timișoarei să aibă oportunitatea de a învăța în clădiri și în săli de clase moderne, frumos amenajate, dotate cu tot ce au nevoie”.

„Voi construi de la zero sau voi cumpăra clădiri pentru creșe în toate cartierele Timișoarei. Avem soluțiile necesare și vă asigur că vom face urgent toate demersurile pentru a finaliza construcția creșelor în toate cartierele Timișoarei”, a adăugat Robu.

La capitolul infrastructură de mobilitate, Nicolae Robu va continua proiectele de extindere a străzilor din Timișoara: „Mă angajez să continui proiectele de infrastructură rutieră inițiate în timpul mandatului meu anterior. Voi continua procesul de lărgire a străzilor și bulevardelor, reorganizarea și reamenajarea sensurilor giratorii și implementarea de noi piste de biciclete. Având în vedere creșterea continuă a traficului și necesitățile în schimbare ale cetățenilor, voi relua aceste proiecte de succes care au transformat nu doar modul în care oamenii se deplasează, ci și aspectul orașului”, a declarat Nicolae Robu.

Comandat de PNL Filiala Timiș (Alianța PSD-PNL)

CMF: 21240015

Exit mobile version