Opinia Timisoarei

Nicolae Robu, dupa ce Dominic Fritz si-a anuntat victoria pentru Primaria Timisoara: Sunt cu constiinta impacata, le multumesc colegilor. Ce mesaj i-a transmis contracandidatului sau? Video

TIMISOARA. Nedumierire in tabara PNL la Timisoara, dupa anuntul victoriei lui Dominic Fritz in alegerile locale pentru Primarie.

CITESTE SI: Dominic Fritz, o noua victorie impotriva lui Nicolae Robu la Primaria Timisoara. A castigat inca un mandat, potrivit rezultatelor partiale. Video 

La noi sunt numarate un sfert dintre buletine, ma rog, rezultatele de la un sfert din sectiile de votare. Drept urmare, sunt rezultate partiale. Ele il arata pe candidatul Fritz in fata. Dar sunt rezultate partiale. Prin urmare, nu pot sa va spun altceva pana cand nu va fi aritmetric transat un rezultat…Diferenta era oscilanta, opt procente, 10 procente, mai mult de 11 nu a fost nici intr-un moment. Depinde ce sectii se introduc, ca la un sfert din sectii, de indata ce introduci una, depinde cum e rezultatul. Acolo reflectarea in scor este semnificativa…Pai, asteptam sa se numere, repet, mai multe, incat matematic sa fie lucrurile clare„, a spus candidatul Nicolae Robu.

Acesta precizeaza ca nu-si explica ce s-a intamplat.

In ce ma priveste, eu sunt cu constiinta impacata. Mi-am facut datoria si le multumesc colegilor, care si ei si-au făcut datoria. M-am prezentat cu un program de guvernare locala sau, daca vreti, de administrare a Timisoarei pentru urmatorii ani, un program amplu. Am fost in peste 30 de locuri in oras, in cartiere, lumea era favorabila peste tot. Pe Facebook am fost cat am putut de activ, pe Tiktok la fel, pe Instagram la fel, cu favorabilitate buna si acolo. Am prezentat si ce am eu in spate, ca eu asa consider, ca principiu, ca atunci cand candidezi la o functie trebuie sa vii cu un program, sa spui oamenilor ce vrei sa faci si trebuie sa arati si de ce ai fi credibil, ca poti sa si faci ceea ce propui.

Am prezentat un raport cu realizarile din 2012-2020, sunt sute de lucruri mentionate, n-am ce sa-mi reprosez. Asta este, daca o fi sa pierd, nu vin de la colt de strada, nu m-am nascut primar, o sa imi vad de viata mai departe.„, a adaugat Nicolae Robu.

Intrebat daca are un mesaj pentru Dominic Fritz, Nicolae Robu a spus: „Nu, nu. Trebuie sa fie de un anumit nivel caracterologic cineva ca sa ii transmit mesaje.

Ah, nu stiu ce s-a intamplat, habar n-am. Si o sa vedem rezultatul final si vor studia analistii. Nu stiu sa va spun sincer, nu stiu sa va spun. In momentul de fata, cel putin nu stiu, analistii vor studia„, a conchis Nicolae Robu.

Exit mobile version