Opinia Timisoarei

Nicolae Robu pierde prima batalie in noul PNL Timis! Pedelistii lui Dan Popa si-au impus purtatorul de cuvant al filialei

TIMISOARA. Nicolae Robu a inregistrat prima infrangere in noua constructie politica facuta impreuna cu pedelistii in Timis. Acestia din urma au impus purtatorul de cuvant al PNL Timis, care este vechiul purtator de cuvant al PDL Timis, Oana Gaita.


Oficial, decizia a fost luata in urma unei discutii intre Nicolae Robu si Dan Popa, cei doi copresedinti ai filialei PNL Timis.

Am convenit sa fie un post politic. Am sustinut-o pe Oana Gaita. Alina Sabou e o prezenta discreta tocmai pentru ca are un loc de munca pe care vrea sa si-l pastreze. Noi nu am avut pana acum purtator de cuvant, am avut ofiter de presa. Acum trebuie sa desemnam pe cineva purator de cuvant. Ne bucuram ca avem in PNL doua persoane profesioniste in domeniul comunicarii”, a declarat Nicolae Robu.

Intrebat daca asta nu inseamna un pas inapoi din partea liberalilor, Nicolae Robu a sustinut ca nu.

Nu e nimic frustrant, noi vrem sa stergem aceste urme si sa fim un partid„, a precizat liberalul.

Oana Gaita, consilier judetean, ales din partea PDL, aflata la al doilea mandat, a fost ani buni purtator de cuvant al democrat-liberalilor. PNL Timis a avut-o purtator de cuvant mai multi ani pe fosta jurnalista Alina Sabou. Aceasta insa nu a optat pentru vreo functie politica, iar din 2012 asigura comunicarea la Directia de Drumuri si Poduri Timisoara.

CITESTE SI: Cine conduce noul PNL in Timis si cine e nemultumit ca nu a fost inclus in echipa de conducere?

Exit mobile version