Opinia Timisoarei

Nikola Ignatijevic: Cand eram mai tanar chiar mi-am zis, ce ar fi sa joc intr-o zi fotbal la Timisoara

Noua achizitiei a Timisoarei, sarbul Nikola Ignatijevic a efectuat in acesta dimineata vizita medicala alaturi de Dan Alexa, Ianis Zicu, Costel Pantilimon, Tosaint Ricketts, Artur Patras si Sorin Ghionea.

Foarte jovial, sarbul venit de la Steaua Rosie Belgrad a declarat ca se simte bine la Poli si ca un cuvant in decizia de a veni la Timisoara l-a avut fostul tehnician al alb-violetilor Vladimir Petrovici, actualmente selectionerul Serbiei.

„E totul in ordine, exact cum ne-am inteles, ne-am dat cuvantul fiecare dintre noi si acum e totul asa cum trebuie. Pot sa spun ca cunosc orasul, suntem aproape de Serbia si am avut ocazia sa vin aici. Nu am mai fost insa pe “Dan Paltinisanu” niciodata. Dar cand eram mai tanar chiar mi-am zis, ce ar fi sa joc intr-o zi fotbal la Timisoara. Antrenorul Petrovici mi-a spus de aceasta echipa si chiar m-a recomandat si acum ma bucur de alegerea facuta. Am gasit un colectiv bun, o echipa buna si sunt bucuros. Diferenta intre Steaua Bucuresti si Poli e aceea ca eu acum o iubesc pe Poli pentru ca aici sunt”, a declarat fundasul stanga.

Exit mobile version