Opinia Timisoarei

Noi intariri inainte de startul pregatirilor. Dumbravita se reuneste la inceput de saptamana

TIMIS. CSC Dumbravita a mai transferat doi fotbalisti, unul pentru compartimentul defensiv, care in ultimele sezoane a evoluat tot la nivelul esalonului secund, si un tanar de perspectiva adus de la Politehnica Timisoara.

CITESTE SI: Cinci tineri raniti dupa ce s-au rasturnat cu masina.Soferul are 18 ani. Foto 

Claudiu Apro este nascut la Gataia, acolo unde a si inceput fotbalul. debutand la seniori pentru Progresul. In 2016 a fost transferat de Ripensia Timisoara, pe vremea cand gruparea alb rosie era in liga a III-a. A reusit promovarea cu „Ripi”, unde a ramas pana in 2020, jucand 78 de meciuri si inscriind 10 goluri.
De la Ripensia, Apro a plecat la Csikszereda Miercurea Ciuc, unde a jucat pana in acest an in 82 de meciuri de campionat si 5 in Cupa Romaniei. Pentru ciuca, Claudiu Apro a inscris de 5 ori.

Un alt transfer al Dumbravitei este tanarul Eric Adam, un fotbalist care nu a implinit inca 18 ani. El este mijlocas central si in stagiunea precedenta a jucat in tricoul Politehnicii Timisoara. Fotbalistul a evoluat si in liga secunda in tricoul alb-violet, de doua ori.

Cei doi vor fi prezenti la reunirea CSC Dumbravita. Primul antrenament pentru editia 2024-2025 a ligii secunde este programat luni, de la ora 18.

Echipa din Dumbravita i-a mai adus in aceasta vara pe Luca Bodri, Alin Burdet si Ion Vasluian, ultimii doi fosti colegi cu Claudiu Apro la Ripensia Timisoara.

Exit mobile version