Opinia Timisoarei

Nu doar frumusetea iti aduce celebritatea! Cea mai urata femeie din lume a fost vizualizata pe Youtube de 16 milioane de utilizatori! FOTO si VIDEO

Pare incredibil, insa o femeie extrem de urata a devenit pentru cateva zile mult mai cunoscuta decat dive cu forme perfecte sau sani imensi. Este vorba despre o femeie care seamana izbitor cu un soricel.

Un filmulet de pe YouTube a starnit curiozitatea a aproape 16 milioane de oameni, atrasi de titlul si imaginea sugestiva postate. Utilizatorii sunt invitati sa cunoasca cea mai urata „femeie” din lume. O fiinta care pare de pe alta planeta: nici barbat, nici femeie, nici om, nici animal. Apesi butonul play si, in cateva secunde, iti dai seama ca ai picat si tu intr-o capcana, la fel ca alte milioane de oameni.

Realizezi ca nu este decat o facatura realizata de un utilizator al site-ului YouTube. Cel care a postat imaginile s-a lasat condus de imaginatie si a realizat un model ce reprezinta intruchiparea unei vietati care este jumatate femeie, jumatate sobolan.

Exit mobile version