Opinia Timisoarei

Nu-i baturam! ACS Poli Timisoara si CSU Craiova au terminat la egalitate

TIMISOARA. Un meci important pentru ambele echipe, care au inceput cu stangul acest sezon si care obtinusera doar o victorie in cele 6 partide jucate pana astazi. Declaratii care tinteau doar victoria de ambele parti, o victorie ce putea insemna oxigen pur pentru invingatoare.

De la vorbe pana la fapte este insa cale lunga, iar in prima repriza s-a demonstrat de ce cele doua echipe sunt in coada clasamentului. E adevarat, ACS Poli a dominat, chiar autoritar in multe momente, dar ocazii au fost… numai una. Atunci, dupa o cursa excelenta a lui Barbut, unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, Goga a preluat excelent, dar a tras dezamagitor dintr-o pozitie foarte buna. De cealalta parte, „juvetii” au stat la cutie si s-au apropiat periculos o singura data, in minutul 43, cand Acka a preluat pe spate, cu capul, iar Kirschtein a scos in corner.

Partea a doua incepe tot cu gazdele in atac, dar Goga cauta cu disperare un penalty, in loc sa profite de pasa buna a lui Belu, apoi tot „Poetul” a tras periculos, dar pe centru. Golul avea sa pice pana la urma, conform cursului jocului in minutul 58. Croitoru, joc bun la debut, a centrat dintr-o libera pe „lung”, Melinte a reluat spre poarta, iar Elek atent a impins mingea in plasa, marcand al treilea gol personal in acest sezon. Obligati sa iasa la joc, oaspetii o fac destul de curajos, iar Mateiu are doua suturi foarte bune care l-au remarcat pe Kirschtein. Odata cu trecerea timpului, jocul a devenit mai dinamic, cu ocazii la ambele porti, elevii lui Dan Alexa incercand sa mai „muste” pe contraatac, iar pe final s-au aparat pe doua linii.

Cand parea ca nimic nu se mai poate intampla, Craiova egaleaza in minutul 88. Luchin a acordat destul de usor un corner, batut scurt de vizitatori, a urmat centrarea, iar Rocha a fost jucatorul potrivit la locul potrivit, pentru a relua in poarta! 1-1 si ACS Poli a cazut psihic dupa acest gol, astfel ca cele doua echipe s-au ales doar cu un punct dupa acest joc.

ACS Poli: Kirschtein – Belu, Luchin, Melinte, D.Popescu, Artean, Llorente, Barbut, Goga, Croitoru, Elek. Au mnai jucat: Zicu, Sarmov, Rufino.

CSU Craiova: Balgradean – Achim, Acka, Dumitras, Vatajelu, Zlatisnky, Mateiu, Madson, Ferfelea, Herghelegiu, Nuno Rocha. Au mai jucat: Ivan, Bancu, Mazarache.

Exit mobile version